Bedrijfsplan

Het is 1-1-2023. Herman is akkerbouwer en gaat enthousiast aan de slag met verduurzamingsmaatregelen. En natuurlijk wil hij aanspraak maken op de vergoedingen die hier vanuit het GLB tegenover staan. Hoe doet hij dat?

Uitwerking op bedrijfsniveau

Over de praktische uitvoering van de maatregelen en het aanvragen van de vergoedingen wordt nagedacht in het bedrijfsplan. Zie het als een casco bedrijfsduurzaamheidsplan waarin Herman zijn duurzaamheidsmaatregelen kan benoemen en plannen. Daarnaast bevat het casco-plan ook een beschrijving van de rollen en taken. Zowel van Herman zelf als van andere betrokkenen.

 

Waarom is dit belangrijk?

Het ministerie van LNV wil dat het aanvragen van vergoedingen voor maatregelen binnen het nieuwe GLB zo makkelijk mogelijk wordt. Daarnaast moeten de maatregelen van Herman de duurzaamheidsinitiatieven van andere instanties versterken en niet tegenwerken.

Boeren en tuinders hebben een stem in de praktische uitvoering hiervan in de vorm van een casco bedrijfsduurzaamheidsplan. Die stem kunnen ze laten horen in de specifieke bijeenkomsten die wij hiervoor organiseren. Aanmelden hiervoor kan via de bijeenkomstenpagina.

Ga direct aan de slag!

Je kunt je stem laten horen door de enquête in te vullen. Daarnaast nodigen we je ook graag uit voor onze verdiepingsbijeenkomsten. Er is er altijd wel een in jouw buurt.

Vul de enquête in Naar bijeenkomsten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aankomende bijeenkomsten en het laatste GLB nieuws!

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail bericht:

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×